Tajusin ,että tänään on yksi vuoden pelätyimmistä päivistä eli uusien farkkujen ostopäivä.Kaksi asiaa joita vihaan ostaa ovat farku(tai muut housut) ja talvikengät.Se on aina yhtä hankalaa,vaikeaa ja uuvuttavaa.Varsinkin talevella:sillloin on kylmä ulkona ja kuuma sisällä kun olet toppautunut miljooniin vaatekerroksiin(varsinkin jos on tällainen vilukissa).Miksei ihanat ,maailman upeimmat ja täydellisesti istuvat farkut voisi ilmestyä kotiovelle simsalabim.

Tarvitsin kesätöitä tai ei nyt voi sanoa ,että tarvitsisin ,mutta olisi se aika kiva kokemuksen ja rahatilanteen kannalta kätevä.Periaatteessa olisi kiva saada kesätöitä ,mutta vaikka näin ei oikeasti saisi sanoa:ei minua periaatteessa haitytaa ,vaikka en saisi.Ehkä tämä anti-innostus kesä töihin johtuu siitä ,että a.)kun olin nuorempi,en saanut kesätöitä ja alkuinnostus laantui ja b.)ei ole mitään mahtavia kokemuksia niistä.Olen kyllä tänä vuonna laittanut muutamaan paikkaan hakemuksen tai oikestaan kaikkiin sopiviin tarjolla oleviin.Ongelmana on myös se ,ettei tänä vuonna kesätöitä pahemmin ole tarjolla.Jopa kauppoihin ei oteta,ei edes kassoille ,vaikka olisit täysi-ikäinen ,koska tälläkin hetkellä on liika työntekijäitä kaupanalalla ja nykyiset tuuraajat ylennetään normaaliksi myyjiksi kun pulaa koittaa.Ei sillä ,että tuo kaupanala olisi intohimoni(lukekaa: en haluaisi kauppaan töihin ikinä),nyt puhun siis ruokakaupoista.

Toisaalta on kyllä ihan kiva ottaa rennosti kesällä kun pääsykokeet on ohi.Abi vuosi on on nimittäin ollut ihan hyperstressaava ja heti kun yo:t on ohi niin pitäisi alkaa lukemaan hullunlailla pääsykokeisiin.Eli on ihan mukavaa vaihtelua tuo loma.Syksyllä koittaa kuitenkin taas uurastus,jos siis pääsen opiskelemaan.Hope so.

Tänään siis teen feta-pestirullia,hyrriä,kierteitä,mitälie.Huomenna teen juustokakkupohjaisia brownieita jos ninmi nyt oikein tuli.Viikon loppuna tuölee muuten pikkuinen tauko ,koska lähden ah niin ihanalle ISO4 leirille ,jossa ollaan tulevien kesän rippileirien isosryhmittäin.Ja kaiken huippu on ,että toinen nyö nukutaan teltassa. Ei se muuten,telttailu on kivaa ,mutta kun luvattu takatalvi viikonlopuksi ja puolijoukkue teltta on välillä hyvin kylmä ja välillä superkuuma.Eli jos en sunnuntaina tai viimeistaan maanantaina päivittele tätä blogia niin olen käy niin kuin vanhassa sanalaskussa ,jonka joku muinainen viisas mies on kertonut:Jos teltta palaa,olen kuollut.

 

Mutta hei,kohta tulee kesä kesä,kesä.Kesä on parasta mitä tiedän:koko Suomi herää henkiin! On lämmintä(toivottavasti!),voi ottaa aurinkoa ,ihmiset ovat iloisia ja kaikilla on aikaa ja tulee mansikat ja vatut.Nam.O valoisaa,ketään ei väsytä,on festarit.Voisin puhua loputtomiin kesästä.Kesällä edes siitepölyallergiat yms. ei ole niin pahat kuin btw jo tähän aikaan keväästä.